KAO NOV U MADRIDU Luka Jović se već oporavio od povrede!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NOV U MADRIDU Luka Jović se već oporavio od povrede!

Za tri minuta koliko je igrao protiv Portugalije u Beogradu Luka Jović je uspeo da se povredi! Morao je da propusti duel sa Luksemburgom u utorak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Kvota u kladionici MaxBet na igru DP1 (dupla pobeda) na meču Real – Levante je 2.45. Meč se igra u subotu od 13 časova.
Iz Fudbalskog saveza Srbije se saopštili da je napadač Reala osetio bol u mišiću. Međutim, čim je stigao u Madrid ekspresno se oporavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odradio pun trening pa će se staviti na raspolaganju Zinedinu Zidanu za duel La Lige za vikend protiv Leventea.
Odmah posle te vesti o povredi Jovića, španski mediji su demantovali FSS. Izgleda su bili u pravu jer je Jović odmah počeo da trenira. U Realovom centru je na pregledu ustanovljeno da nije ništa problematično i da može da igra nesmetano. Iz madridskog kluba su saopštili u četvrtak da će Jović biti u konkurenciji za subotnji meč četvrtog kola šampionata Španije.
Jović još nije postigao gol za slavni klub. Na prva dva meča sezone u Vigu protiv Selte i Valjadolida na “Bernabeu” ušao je sa klupe, dok je u proteklom kolu španskog šampionata bio prvi put starter u Viljarelau, kada su “kraljevići” odigrali 2:2. Imao je na tom susretu fantastičan potez, kada je petom učestvovao kod izjednačujućeg pogotka kluba iz Madrida.
皇马6000万锋霸火线复出 周末联赛他就能出场@realmadriden 60 million #LukaJovic comes back, he can play in the weekend league@wanbosports #football #sports
⚽️更多精彩內容全都在 👇🏼👇🏼👇🏼
🗣️https://t.co/xqObshl1oc pic.twitter.com/6l0oMVciMZ
— WanboSports万博体育 (@wanbosports) September 12, 2019



The post KAO NOV U MADRIDU Luka Jović se već oporavio od povrede! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Intera brani navijače posle navoda za rasizam

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Predsednik Intera Stiven Džang rekao je da navijači tog fudbalskog kluba nisu rasisti, pošto su branili pristalice Kaljarija, koji su na rasnoj osnovi vređali napadača “plavo-crnih” Romelua Lukakua.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Inter – Udineze je 1.95. Meč se igra u subotu...

Nastavak na 011vodič.com...

LEVANTE SE NA ORIGINALAN NAČIN PRIPREMA ZA MEČ PROTIV REALA: Pogledajte šta rade fudbaleri iz Valensije na treningu! VIDEO

Izvor: Kurir, 13.Sep.2019, 11:57

Fudbaleri Levantea na originalan način se pripremaju za duel sa Realom iz Madrida u 4. kolu La lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.