Izvor: Dzungla.org, 14.Sep.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Slobodu i pokvario istorijiski dan Užičanima

Navijači u Užicu prvi put u istoriji su fudbalsku utakmicu u svom gradu gledali pod svetlom reflektora, a istorijski dan pokvario im je Partizan.Crno-beli su u 5. kolu Jelen Superlige pobedili Slobodu sa 2:1 (0:0) i na vrhu tabele, sa 13 bodova, izjednačili se sa Čukaričkim.Golove za Partizan postigli su 16-godišnji Andrija Živković u 48. (treći pogodak ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sezone u četiri utakmice) i Kojić u 81. minutu, dok je strelac za Slobodu bio Pilipović u 83. minutu.Tijago je u 93. minutu postigao gol za Slobodu, ali je on poništen zbog ofsajda.Partizanu je ovo četvrti trijumf, uz jedan remi u šampionatu, dok Sloboda ostaje na samo dva boda. OpširnijeVečernje Novosti
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedio Slobodu u Užicu sa 2:1

Izvor: Beta, 14.Sep.2013

UŽICE, 14. septembra 2013. (Beta) - Fudbaleri Partizana pobedili su u subotu u Užicu ekipu Slobode sa 2:1, u utakmici petog kola Super lige...Strelci za Partizan bili su Andrija Živković u 48. i Nemanja Kojić u 82. minutu,.

Nastavak na Beta...

JSL: Sloboda - Partizan 1:2

Izvor: Mondo, 14.Sep.2013

Crno-beli pobedili u Užicu Slobodu 2:1 i tako prekinuli neugodnu tradiciju koju su imali u ovom gradu od kada je..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.