Odbio Partizan i otišao u trećeligaški klub zbog trudne devojke

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio Partizan i otišao u trećeligaški klub zbog trudne devojke

Mnoge je iznenadila vest da je nekadašnji napadač Partizana Đorđe Jovanović izabrao trećeligašku Kartahenu. Međutim, 20-godišnji Jovanović ubrzo je objasnio zašto se odlučio na takav potez. Uzgred, imao je ponude od elitnih klubova iz naše zemlje i Holandije.
Na meču Finska – Grčka, naša kladionica nudi kvotu 3.75 za igru 1-1.
Moja devojka je trudna i želeo sam da ostanem u Španiji. Došao sam u januaru i bilo je teško da se adaptiram >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na jezik, zemlju i ovdašnji fudbal. Vreme za adaptaciju je prošlo i spreman sam da pružim sve od sebe – rekao je Đorđe Jovanović na predstavljanju u novom klubu.
Španski deo karijere, Jovanović je počeo zimus u Kadizu. Međutim, ovog leta se rastao sa članom Segunde.
– Želeo sam da ostanem u Kadizu, ali me oni nisu videli u planovima. Dobio sam dobru ponudu Kartahene. Došao sam da pomognem u pohodu na viši rang – kaže Jovanović.
Momak iz Leposavića je avgusta prošle godine iz Partizana iznenada otišao u Lokeren. U Belgiji se nije dugo zadržao i minule zime se preselio u Španiju.

The post Odbio Partizan i otišao u trećeligaški klub zbog trudne devojke appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.