Nil Jang potvrdio da se oženio glumicom Deril Hanom

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nil Jang potvrdio da se oženio glumicom Deril Hanom

Kanadski rok muzičar Nil Jang potvrdio je da se oženio američkom glumicom Deril Hanom. Pevač je to obelodanio u poruci uz objavu snimka numere "Ohajo", s grupom Krozbi, Stils i Naš i Jang, prenosi BBC.

Glasina da su se venčali bilo je u avgustu, pošto im je čestitao bluz gitarista Mark Miler.

Nil Jang je još 1970. godine napisao "Ohajo" o četiri demonstranta ubijena tokom protesta protiv Vijetnamskog rata na univerzitetu Kent stejt u američkoj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ohajo.

On je rekao da objavljuje "lajv verziju" te numere da bi podržao pozive studenata za razumne zakone o oružju u SAD i pozvao je svoje obožavaoce da glasaju na američkim kongresnim izborima 6. novembra.

U pratećoj poruci on je rekao "Moja supruga Deril i ja priredili smo ovaj video da se o njemu razmišlja".

Jang se 2014. godine, posle 36 godina braka, razveo od Pegi Jang.

Hana (57) je bila rediteljka Jangu u filmu "Paradoks", rađenom za Netfliks, što je bio njen rediteljski debi. Jang (72) je napisao muziku za taj film, čija je premijera bila ove godine, na Festivalu "Jug, jugozapad", u Ostinu, u američkoj državi Teksas.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.