Nil Jang potvrdio venčanje sa Deril Hanom

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nil Jang potvrdio venčanje sa Deril Hanom

Pevač je oslovio glumicu kao "moju suprugu Deril" u poruci objavljenoj uz živi snimak revolucionarne pesme "Ohajo".

Nil Jang je potvrdio da se venčao sa glumicom Deril Hanom.

Pevač je oslovio glumicu kao "moja supruga Deril" u poruci objavljenoj uz novi snimak živog izvođenja legendarne pesme "Ohajo" grupe Crosby, Stills, Nash and Young.

U avgustu su se prvi put proširile glasine da su se Hana i Jang venčali nakon što je bluz gitarista Mark >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miler postovao čestitku na društvenim mrežama.

U video snimku govori publici kako je "sve sjajno, opušteno... pravim pesme o ljubavi."

Jang je napisao pesmu "Ohajo" 1970. godine, o četiri demonstranta ubijena tokomo protesta protiv rata u Vijetnamu na Kent stejt univerzitetu u Ohaju.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=106&v=hxl9R_2ax-8

Jang je rekao da je objavio živu verziju ove pesme kao podršku studentima koji zahtevaju promenu zakona o oružju u Americi i pozvao obožavaoce da glasaju na srednjeročnim izborima u Americi 6. novembra.

U poruci je napisao: "Moja supruga Deril i ja smo napravili ovaj video da bismo se podsetili."

Jang se razveo od prve supruge, pevačice i kantautorke Pegi Jang 2014, posle 36 godina braka.

Hana je režirala film Paradoks, u produkciji kompanije Netfliks, njen rediteljski prvenac, u kome je glumio i Jang.

U filmu se pojavljuje i Jang, koji je takođe napisao i muziku za ovo delo koje je premijerno prikazano na festivalu Saut baj Saut vest.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nil Jang potvrdio venčanje sa Deril Hanom

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2018

Pevač je oslovio glumicu kao "moju suprugu Deril" u poruci objavljenoj uz živi snimak revolucionarne pesme "Ohajo"...Getty ImagesDeril Hana i Nil Jan na premijeri zajedničkog filma Paradoks na festivalu u martu..Nil Jang je potvrdio da se venčao sa glumicom Deril Hanom...Pevač je oslovio glumicu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.