NE PLANIRA DA SE VRATI GLUMI: Gvinet Paltrou osvanula GOLA NA NASLOVNICI! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PLANIRA DA SE VRATI GLUMI: Gvinet Paltrou osvanula GOLA NA NASLOVNICI! (FOTO)

Ona je odlučila da promeni zanimanje.
Foto: Tanjug
Holivudska glumica Gvinet Paltrou potpuno se posvetila radu u svojoj firmi za poboljšanje životnog stila, pa se za prvi broj magazina "Goop" koji će izdavati njezina kompanija skinula u gaćice i pozirala.
Četrdesetčetvorogodišnja glumica tvrdi da ne razmišlja o povratku u glumu jer joj biznis cveta.    
       
Glumičina >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << lajfstajl stranica, koja nudi savete, članke, ali i kupovinu proizvoda, tokom godina je plasirala niz kontroverznih ideja i 'noviteta'. 
Naime, na stranici poznate glumice koji se zove "Goop", može se kupiti mistično kristalno jaje koje, kako piše na sajtu, poboljšava orgazam, vaginalni tonus mišića, hormonsku ravnotežu i osnažuje ženstvenost.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.