Da li to Gvinet Paltrou napušta glumu?!

Izvor: Story, 12.Sep.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li to Gvinet Paltrou napušta glumu?!

Holivudska glumica Gvinet Paltrou (44) potpuno se posvetila radu u svojoj firmi za poboljšanje životnog stila, pa se za prvi broj magazina “Goop“, koji će izdavati njena kompanija, skinula u gaćice i pozirala. Glumica tvrdi da ne razmišlja o povratku u svet glume jer joj biznis cveta. Glumičina lajfstajl stranica, koja nudi savete, članke, ali i ... The post Da li to Gvinet Paltrou napušta glumu?! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NE PLANIRA DA SE VRATI GLUMI: Gvinet Paltrou osvanula GOLA NA NASLOVNICI! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017

Ona je odlučila da promeni zanimanje. . Foto: Tanjug. Holivudska glumica Gvinet Paltrou potpuno se posvetila radu u svojoj firmi za poboljšanje životnog stila, pa se za prvi broj magazina "Goop" koji će izdavati njezina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.