Meksički gradonačelnik oženio krokodila (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksički gradonačelnik oženio krokodila (VIDEO)

Gradonačelnik meksičkog grada San Pedro Huamelula Viktor Agilar izabrao je krokodila da mu bude supruga u okviru domorodačke tradicije koja ima za cilj da donese sreću lokalnim ribarima.

Ženka krokodil je krštena u četvrtak, a na dan "D" bila je obučena u belu odeću dok joj je vilica bila zavezana.

Od gradonačelnika San Pedro Huamelule se očekuje da se svake godine venča s novim krokodilom, kao deo legende koja kaže da ovakva ceremonija donosi sreću u pecanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od kojeg živi većina lokalnog stanovništva.

- Ovim ritualom se molimo za dobru setvu, a more i lagune da nam daju hranu koja nam je potrebna, kao i da sve bude u redu u našem mestu - rekao je gradonačelnik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksički gradonačelnik oženio krokodila

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2017, 07:57

Gradonačelnik meksičkog grada San Pedro Huamelula Victor Aguilar izabrao je krokodila da mu bude supruga u okviru domorodačke tradicije koja ima za cilj da donese sreću lokalnim ribarima...Ženka krokodil je krštena u četvrtak, a na dan "D" bila je obučena u bijelu odeću dok joj je vilica bila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.