Mališani sa Kosmeta krenuli za Beograd da bodre Partizan!

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani sa Kosmeta krenuli za Beograd da bodre Partizan!

Partizan će protiv AZ Alkmara da odradio još jedan meč suspenzije. Duel sa Holanđanima biće bez prisustva navijača, ali uz podršku mališana, članova fudbalskih škola. Deca do 14 godina, iz svih krajeva Srbije, pokušaće da pomognu voljenom klubu da zabeleži pozitivan rezultat na startu Lige Evrope.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope.
Sa Kosmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je oko 11 časova krenulo oko 500 mališana put Beograda! Dolaze deca iz Kosovske Mitrovice i Zvečana.
Osnovna škola “Vuk Karadžić” je sa velikim zadovoljstvom prihvatila poziv FK Partizan i na put je krenulo oko stotinak mališana u dva autobusa. Oni su se sa velikim oduševljenjem odazvali akciji da pomognu fudbalerima Partizana. Videli su da je atmosfera bila sjajna na prethodnoj utakmici i očekujemo da će ovog puta broj dece biti još veći i da će Partizan pobediti – rekao je za “Kosovo Online” Mladen Perović, vođa puta iz Zvečana.
Oni najvatreniji obukli su obeležja omiljenog kluba, ali su put Beograda krenuli i njihovi vršnjaci koji navijaju za ostale srpske klubove. Kažu da će večaras biti svi kao jedan i da će se potruditi da pomognu Partizanu da ostvari važnu pobedu.
Prvi put idem na utakmicu Partizana i nadam se da će mi pobedom ulepšati ovo veče – rekao je za isti portal Aleksa Anđelković iz Srbovca.
Među brojnim dečacima bilo je i njihovih drugarica koje nisu želele da propuste ovakvu priliku.
Očekuje se da na stadionu u Humskoj u četvrtak uveče bude preko 20.000 mališana iz cele Srbije.



The post Mališani sa Kosmeta krenuli za Beograd da bodre Partizan! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PARTIZAN OPET ŠALjE NAJLEPŠU SLIKU U EVROPU: Deca iz svih krajeva Srbije i Republike Srpske stigli na stadion u Humskoj (FOTO / VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2019

Dečaci i devojčice iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske, posebno oni sa Kosova i Metohije i njihovi vršnjaci iz škola fudbala iz Beograda i okoline ulepšali su večeras tribine stadiona Partizana NISAM oka sklopio čitave noći! Jedva sam čekao da krenemo u Beograd, na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.