MOSKVA Stop za Kecmanovića – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOSKVA Stop za Kecmanovića – MaxBet Sport

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je od Francuza Žeremija Šardija sa 6:3, 6:4 u drugom kolu turnira iz Serije 250 u Moskvi.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Kanzasa u gostima protiv Denvera u NFL šampionatu je 1.60. Meč se igra u noći između četvrtka i petka.
Po jedan brejk u ova seta bio je dobovan francuskom veteranu da slomir otpor nekada najboljeg juniora sveta. Šardija sada čeka bolji iz duela Iva Karlovića i Marina Čilića. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Kecmanović je u padu forme. Bio je odličan u prvom delu sezone, ali je posle US Opena ostavrio samo dva trijumfa.
Plasman među osam najboljih na Kupu Kremlja ostvarili su Nikola Milojević i Dušan Lajović.


The post MOSKVA Stop za Kecmanovića – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kecmanović bez četvrtfinala - Šardi bolji

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019, 08:33

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da izbori plasman u četvrtfinale moskovskog Kremlj kupa, pošto je izgubio od Francuza Žeremija Šardija 6:3, 6:4.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.