Lasta uvodi noćnu liniju za razgledanje Beograda

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lasta" uvodi noćnu liniju za razgledanje Beograda

BEOGRAD – Saobraćajno preduzeće „Lasta“ saopštilo je da od četvrtka u svoju ponudu uvodi noćno razgledanje grada otvorenim autobusom. Istom trasom kretanja, kao prilikom dnevne vožnje „Open Top“ linijom, građani će od sutra moći da razgledaju prestonicu i u večernjim satima, i to četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, od 20 sati. Noćna vožnja će trajati isto kao i dnevna, 90 minuta, a cena karte će biti 300 dinara za decu i 500 za odrasle. „Po ugledu na velike svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << metropole 'Lasta' je u svoju turističku ponudu uvela i noćno razgledanje glavnog grada. Zbog visokih temperatura tokom dana u Beogradu, odlučili smo da unapredimo svoje usluge i izađemo u susret svima onima koji žele da vide znamenitosti prestonice i u večernjim satima“, navelo je to preduzeće.“Lastin“ otvoreni autobus za razgledanje grada u večernjim satima, polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Putnicima u autobusu na raspolaganju će biti i audio vodič na osam svetskih jezika, koji raspolaže svim najzanimljivijim informacijama koje izdvajaju Beograd od drugih gradova.U slučaju kiše noćno razgledanje grada se neće realizovati. Karte za noćnu turu mogu se kupiti na licu mesta, pre polaska autobusa. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razgledajte Beograd - noću

Izvor: B92, 31.Jul.2013

Saobraćajno preduzeće "Lasta" saopštilo je da od sutra u svoju ponudu uvodi noćno razgledanje grada otvorenim autobusom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.