LUDILO Transfer koji je podigao Ameriku na noge!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO Transfer koji je podigao Ameriku na noge!

Amerikanci su svestrani, vole mnoge sportove, ali samo jedan obožavaju – fudbal ili kako mi volimo da kažemo američki fudbal. U subotu je jedan čovek izazvao zemljotres u SAD. U pitanju je Antonio Braun, prethodnih godina najbolji risiver lige.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Nju Inglanda protiv Pitsburga je 1.40.
On je proletos napustio Pitsburg Stilers, prešao je u Ouklend Rejderse, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neće igrati za taj tim ove sezone koja je počela u petak ujutru. Zbog nesporazuma sa glavnim menadžerom tima iz Kalifornije Majkom Mejokom prvo je suspendovan, da bi nedugo zatim bio i otpušten.
I nije dugo bio slobodan agent. “Pokupili” su ga, pa naravno, Nju Ingland Petriotsi, šampioni NFL-a. On je potpisao ugovor sa timom iz Bostona na jednu godinu. Samo za paraf je dobio 9.000.000 dolara, a moći će da zaradi ukupno još 6.000.000 dolara. Petriotsi su i ove sezone bili glavni kandidat za titulu, a dolaskom popularnog “Tač” Brauan četa Bila Beličika je dodatno ojačala napad.
Legendarni kvoterbek Tom Brejdi će u ovom šampionatu osim Brauna i omiljene mete Džulijana Edelmana imati na raspolaganju i Filipa Dorseta, Demerijusa Tomasa i kontroverznog Džoša “Fleš” Gordona, koji se lečio od zavisnosti od opijata.
Ova vest šokirala je mnoge, a zanimljvo novu sezonu Njju Ingland počinje u noći između nedelje i ponedeljka mečom protiv Pitsbuga, ekipe u kojoj se proslavio Braun, a koji je napustio zbog neslaganja sa kvoterbekom tima Benom Rotlisbergerom.
Braun je na društvenim mrežama okačio sliku u dresu Nju Inglanda uz natpis “plan Boga”.
Buran početak sezone “preko bare”!
LFG #GodsPlan pic.twitter.com/MflFD1MqoT
— AB (@AB84) 07. септембар 2019.


The post LUDILO Transfer koji je podigao Ameriku na noge! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.