Junajted prodaje još jednog štopera?

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted prodaje još jednog štopera?

Argentinac bez minuta u tekućoj sezoni.

Klub sa "Old Traforda" je ovog leta intezivno ulagao u zadnju liniju svog tima. Stigao je Aron Van-Bisaka i Hari Megvajer, kasnije je trenutno i najskuplji igrač kada se govori o odbrambenim fudbalerima.

Klub je napustio Kris Smoling, verni igrač "crvenih đavola" je trenutno u Romi na jednogodišnjoj pozajmici. Englez je već najavio da bi pozajmica mogla da se pretvori i u konačni transfer ako se poklope kockice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sledeći na spisku za otići iz defanzivnog bedema jeste Markos Roho. Argentinac je već imao ponude Rome i Evertona tokom leta, ali nije nađena odgovarajuća formula za njegov transfer. Ipak deluje da će Junajted smanjiti apetite tokom januara, pa bi Roho mogao da napusti "Old Traford" posle pet sezona.

Sada je pitanje da li ostaje u Premijer ligi ili ipak napušta Ostrvo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.