Kolindu su sad pomešali sa starletom Koko

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolindu su sad pomešali sa starletom Koko

Na popularnom sajtu 9GAG nedavno je osvanula fotografija nove premijerke Finske Sane Marin uz poziv čitaocima na Fejsbuku da objave fotografiju premijera/ke ili predsednika/ce njihove zemlje. Nije prošlo mnogo vremena dok se nije pojavila fotografije Kolinde Grabar Kitarović.
Objavljena je fotografija na kojoj je Kolinda u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a pored nje fotografija poznate američke starlete Koko Ti Ostin u minijaturnom bikiniju.

U komentarima su predsednici – odnosno “predsednici” – deljeni komplimenti, korisnici mreže su poručivali da bi se rado preselili u zemlju čija predsednica ovako izgleda, ali su komentare podelili i građani Hrvatske koji su joj spočitavali izraženo nacionalističke stavove.
I ranije se dešavalo da Kolindu i Koko korisnici društvenih mreža pomešaju, a čak je i sama Koko prošle godine na Tviteru napisala da joj uopšte ne smeta što je porede sa jednom predsednicom.
Do u remember recently people kept mistaking me as the president of Croatia ? Kolinda Grabar-Kitarović? Press would always ask how i felt about it! I do have to say she looks very similar to me ..Maybe we are related.I don't mind being compared to a president!
— Coco (@cocosworld) June 18, 2018

The post Kolindu su sad pomešali sa starletom Koko appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.