Kejt Midlton trudna, kraljica oduševljena!

Izvor: Prva.rs, 08.Sep.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton trudna, kraljica oduševljena!

Kako prenose britanski mediji, potvrđeno je da je vojvotkinja od Kembridža opet trudna.
- Kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Kembridža očekuju drugo dete. Kraljica i članovi obe porodice su presrećni zbog ove vesti - stoji u zvaničnom saopštenju britanske kraljevske porodice. 
Kako BBC prenosi, princeza kao i u prvoj trudnoći, ima jutarnje mučnine a o njenom zdravlju će se brinuti isti lekar. Prema nekim informacijama, Kejt nije ušla u treći mesec, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << upravo zbog učestalih mučnina je otkazala brojne obaveze pa se tako i otkrilo da čeka bebu, iako je kraljevski par hteo da to bar još neko vreme ostane tajna.
Kraljevski par ima sina Džordža koji se rodio 22. jula prošle godine. Princ Vilijam je tada prisustvovao porođaju. Vojvotkinja od Kembridža se porodila u privatnom krilu bolnice gde je princeza Dajana rodila Vilijama i njegovog mlađeg brata Harija. 
Čestitkama se pridružio i britanski premijer Dejvid Kameron koji je čestitke budućim roditeljima uputio na Tviteru.
Izvor: Blic

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.