Još jedan slučaj oca i sina u istom klubu

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slučaj oca i sina u istom klubu

Otac i sin u istom klubu. Nisu Zinedik i Luka Zidan, već ću Dijego i Đulijano Siomeone. Kako prenose španski mediji, sin trenera “jorgandžija” postao je novi član tima sa “Vanda Metropolitana”. Đulijano je napustio podmladak River Plate i odlučio da karijeru nastavi uz oca Dijega u Madridu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na pobedu Atletiko Madrida protiv Real Sosijedada.
Inače, Simeonovi sinovi su “rasuti svuda po svetu”. Najstariji, Đovani, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godina je u Italiji, gde je igrao za Kaljari, pa je prešao u Fjorentini, a ovog leta se vratio na Sardiniju. Jedan od četvorice sinova, Đanluka Simeone, igra za Ibicu.
Španski mediji takođe pominju da River zahteva obeštećenje za Đulijana, ali porodica Simeone igra na kartu roditeljska prava.
Sećanja radi, u Real Madridu je donedavno uz oca Zinedina bio Luka Zidan, ali je pre početka sezone otišao u Rasing Santanderu na pozajmicu.
 

The post Još jedan slučaj oca i sina u istom klubu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.