Atletiko kao Real, sin uz oca

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko kao Real, sin uz oca

Napustio je domovinu i pridružio se "Jorgandžijama".

Kako prenose španski mediji, sin trenera prvog tima "Jorgandžija" Đulijano Simeone pridružio se klubu sa "Vanda Metropolitana".

On je napustio podmladak River Plate i odlučio da karijeru nastavi uz svog oca Dijega u Madridu.

Najstariji sin popularnog "Ćola" Simeonea, Đovani, poznat i kao "Ćolito", sa uspehom igra već par godina u Italiji, počeo je u Kaljariju, potom je prešao u Fiorentinu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi se ovog leta vratio na Sardiniju.

Četvrti sin argentinskog stručnjaka je takođe pošao koracima svog oca, Đanluka Simeone trenutno igra za ekipu Ibice.

River još uvek zahteva obeštećenje povodom odlaska Đulijana u Atletiko, ali porodica Simeone igra na svoja roditeljska prava.

Podsetimo i da je u Realu, uz svog oca Zinedina, Luka Zidan, koji je trenutno u Rasing Santanderu na pozajmici iz "kraljevskog" kluba.

Stariji Zizuov sin Enco je svojevremeno bio u Realu, trenutno igra za portugalski Aveš.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još jedan slučaj oca i sina u istom klubu

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Otac i sin u istom klubu. Nisu Zinedik i Luka Zidan, već ću Dijego i Đulijano Siomeone. Kako prenose španski mediji, sin trenera “jorgandžija” postao je novi član tima sa “Vanda Metropolitana”. Đulijano je napustio podmladak River Plate i odlučio da karijeru nastavi uz oca Dijega u Madridu.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.