Izvor: Blic, 02.Feb.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ISEĆI ĆU VENE ZA TOBOM, UTOPIĆU SE" Pejović dobio SKANDALOZNE poruke!

Da je popularnost mač sa dve oštrice, najbolje opisuje poslednji slučaj Ace Pejovića. Pevač je u dalekom Zanzibaru, ali ni tamo ga pojedine osobe ne ostavljaju na miru.

Naime, Aco je objavio fotografiju sa tamnoputim čovekom, a potom je dobio niz skandaloznih poruka.

- Ja sam mnogo tužna, iseći ću vene za tobom Aco. Nemoj da se ljutiš, skoči ću u hladnu reku sada ako se ne slikam sa tobom. Suze lijem celu noć, Aco. Popiću 13456 kutija tableta, ne ostavljaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << me samu. Ja se na tebe nikada ne bih naljutila - napisala je izvesna Aminija i dodala:

- Iseći ću vene za tobom ako te ne upoznam na koncertu, Aco. Ja znam da si ti nervozran, znam i da si tužan. Ja samo tebe volim - dodala je ona.

Nije poznato o kojoj osobi je reč, te da li je Aca prijavio ovaj slučaj, ali on ništa nije odgovarao na Instagramu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obožavateljka Ace Pejovića preti samoubistvom ako se ne upozna i ne slika sa njim

Izvor: Scandal.rs, 02.Feb.2018

Aco Pejović objavio je fotografiju na Instagram sa odmora u Zanzibaru, a komentar fana pored slike sledio je sve koji su ga pročitali. Naime, pored fotografije nepoznata žena je zapretila da će iseći vene zbog njega. “Ja sam mnogo tužna, iseći ću vene za tobom Aco. Nemoj da se ljutiš, skočiću...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.