POPIĆU TABLETE, ISEĆI ĆU VENE: Jezive reči devojke upućene Aci Pejoviću!

Izvor: Svet, 02.Feb.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPIĆU TABLETE, ISEĆI ĆU VENE: Jezive reči devojke upućene Aci Pejoviću!

Fanovi popularnih pevača i pevačica povremeno umeju da budu veoma napadni, jedna od takvih je i obožavateljka folkera Aca Pejovića koja je u komentaru njegove fotografije napisala zabrinjavajući komentar:
“Ja sam mnogo tužna, iseći ću vene za tobom Aco. Nemoj da se ljutiš, skočiću u hladnu reku sada ako se ne slikam sa tobom. Suze lijem celu noć, Aco. Popiću 13456 kutija tableta, ne ostavljaj me samu. Ja se na tebe nikada ne bih naljutila”, napisala je izvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Aminija i dodala:
“Iseći ću vene za tobom ako te ne upoznam na koncertu, Aco. Ja znam da si ti nervozan, znam i da si tužan. Ja samo tebe volim”, dodala je ona.


Hakuna matata 😎
A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on Feb 1, 2018 at 10:54am PST


Ovoj po svemu sudeći, ženskoj osobi, Pejović nije odgovorio na poruku i nije poznato da li je prijavio slučaj policiji.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.