Goca Tržan TREĆI PUT tužila bivšeg muža

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan TREĆI PUT tužila bivšeg muža

Ivan Marinković majci svoje kćerke duguje 500.000 dinara.

Pevačica Goca Tržan pre osam godina se razvela od Ivana Marinkovića, sa kojim ima kćerku Lenu.

Goca je u sredu bila na sudu, gde je treći put tužila supruga koji od razvoda nije dao ni dinara za alimentaciju, prenosi "Kurir".

Marinković trenutno boravi u rijalitiju Parovi, i nije se pojavio, a Gocini advokati pojasnili su da se radi o krivičnom postupku za delo nedavanja izdržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Imamo dva postupka u kojima je proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Od momenta razvoda nije uplatio ni dinar, dva puta je njegova pokojna majka uplatila ponešto, i jednom jedan učesnik rijalitija u kojem je Ivan boravio," rekao je Gocin advokat novinarima.

Marinković je, navodno, ušao u rijaliti da zaradi novac, i obavezao se da će sve dugove namiriti po izlasku. Tokom prethodnog boravka u rijalitiju, napravio je dete učesnici Miljani Kulić, koja je zatim sa novorođenim sinom Željkom ušla u konkurentski rijaliti Zadruga.

Pogledajte MONDO TV sa Gocom!



Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Goca Tržan je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio!

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2019

Goca Tržan tužila je svog bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Pevačica  je došla na suđenju zbog alimentacije ali Ivan se nije pojavio! Ostao je u rijalitiju, a duguje 500.000 dinara...Goca Tržan i Ivan Marinković danas su imali suđenje u Prvom Osnovnom sudu u Novom Beogradu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.