GOTOVO Partizan dobio veliko pojačanje (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO Partizan dobio veliko pojačanje (VIDEO)

Zoran Tošić će opet biti saigrač sa Izraelcem Bibrasom Nathom. Pre nekoliko godina bili su u moskovskom CSKA,  a sada će biti tandem u Partizanu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv Moldea je 1.70. Meč se igra u četvrtak od 21 čas.
Crno-beli su dogovorili transfer iskusnog veziste, koji je doputovao u Beograd na potpisivanje ugovora sa osvajačem Kupa Srbije. Posle lekarskih pregleda on će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da stavi paraf na trogodišnju vernost klubu iz Humske.
Iskusni fudbaler je tokom karijere igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos. Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 60 utakmica i postigao jedan gol. U Partizan je stigao kao slobodan igrač. Pre nekoliko nedelja se pojavila vest da ga crno-beli žele. On je imao ponude iz Turske. Dvoumio se, ali je, ipak, odličio da prihvati poziv iz Humske.
Najbolje partije iskusni Izraelac je pružao u redovima “armejaca”. Na 101 meč u dresu moskovskog CSKA postigao je 24 gola. Poslednji klub bio mu je Olimpijakos, ali se nije proslavio u redovima kluba iz Pireja. Prošle sezone je odigrao 21 utakmicu u dresu Moskovljana i jednom se upisao u listu strelaca.
On će pojačati konkurenciji na sredini terena i trebalo bi da bude veliko pojačanje za osvajača Kupa Srbije, koji je na korak do Lige Evrope. Do evropske jeseni crno-belima je potrebno da eliminišu norveški Molde. Prvi meč igra se na stadionu Partizana u četvrtak od 21 čas.

Vučelić za Maxbetsport otkrio na kojoj poziciji Partizan dovodi pojačanje


The post GOTOVO Partizan dobio veliko pojačanje (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATHO PARTIZANOV: Crno-beli dobili kapitalno pojačanje

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2019

Iskusni fudbaler koji je tokom karijere igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos stigao je u Beograd i posle lekarskih pregleda će staviti potpis na trogodišnji ugovor IZRAELSKI vezista Bibras Natho (31) novi je fudbaler Partizana. Iskusni fudbaler koji je...

Nastavak na Večernje novosti...

Potvrđeno: Natho potpisao ugovor sa Partizanom

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Fudbalski klub Partizan objavio je da je doveo izraelskog reprezentativca Birbasa Natha...Natho ima 31 godinu i igra u veznom redu...Prošle sezone nastupao je za Olimpijakos, a prethodne četiri za CSKA iz Moskve, gde mu je saigrač bio Zoran Tošić...Ponikao je u Hapoelu iz Tel Aviva, posle kog je...

Nastavak na B92...

GOTOV ODMOR Počela sezona za košarkaše Partizana

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Košarkaši Partizana otpočeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu. Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC “Master”, dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Beogradsku arenu.. Kvota u MaxBetu na to da će Grčka da osvoji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.