Film Seks i grad večeras premijerno u Londonu

Izvor: Blic, 12.Maj.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Seks i grad" večeras premijerno u Londonu

Stotine uzbuđenih, vrištećih fanova dočekalo je večeras zvezde serije "Seks i grad” na svetskoj premijeri istoimenog filma u Londonu.



Kako prenosi BBC, Saru Džesiku Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintiju Nikson dočekali su bučni obožavaoci kad su se večeras pojavile na crvenom tepihu u Londonu kako bi promovisale svoj film "Seks i grad”, koji je napravljen po ultrapopularnoj televizijskoj seriji. Fanovi su četiri godine čekali ovu verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja će zvanično početi da se prikazuje u bioskopima širom sveta 28. maja.

"Ovo je čarobna i nezaboravna noć za sve nas”, Paker je rekla za BBC.

Glumica je na sebi imala zelenu večernju haljinu ukrašenu perjem, koju je kreirao britanski modni kreator Aleksander Mekvin, a na glavi je nosila kreaciju poznatog britanskog dizajnera šešira Filipa Trejsija. Parker je rekla da je svetska premijera u Londonu bila "neverovatan način da se započne avantura”.

"Uskoro ćemo imati premijeru u Americi, u rodnom gradu serije i gradu koji svi obožavamo”, dodala je ona.

Pored četiri glavne glumice, na crvenom tepihu su se našle zvezde kao što su britanska modna kreatorka Vivijen Vestvud, glumica Mišel Rajan i pevačice grupe "Šugarbejbs".

Film će pratiti prijateljice Keri (Parker), Samantu (Katral), Šarlot (Dejvis) i Mirandu (Nikson) koje će nastaviti da žongliraju sa poslom, brakovima, decom i to u 40-im godinama. Parker je otkrila da je film o "praštanju i težnji ka ljubavi na način koji je stvaran i značajan”, ali nije htela da dalje komentariše radnju filma.

Kako prenosi Rojters, film nastavlja gde se serija završila pre skoro četiri godine. Keri i dalje živi i radi u svom stanu na Menhetnu, ali sada kao urednik-saradnik u "Vogu", a piše i svoju četvrtu knjigu.

Šarlot živi na Park aveniji, a Samanta se sa svojim dečkom glumcem preselila u Los Anđeles. Miranda je i dalje u Bruklinu, mada joj nedostaje Menhetn.

Posle prikazivanja u Londonu, ekipa filma se seli na premijeru u Berlin 15. maja pre nego što konačno stigne u Njujork 27. maja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijera filma "Seks i grad"

Izvor: Mondo, 13.Maj.2008, 11:37

Zvezde planetarne hit serije, sada i filma, 'Seks i grad', prošetale su crvenim tepihom na premijeri filma u Londonu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.