(FOTO) Lejdi Gaga završila u bolnici!

Izvor: Press, 08.Avg.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Lejdi Gaga završila u bolnici!

Kako je Gaga navela na društvenim mrežama, u bolnicu je morala biti primljena zbog problema sa visinskom bolešću, što je zapravo promena stanja organizma koji na neadekvatan način na povećanje nadmorske visine.
Ipak, ovakvo stanje nije sprečilo kontraverznu pevačicu da napravi još jedan selfi, oboga puta sa maskom za kiseonik na glavi.

 
Srećom, Lejdi Gaga se brzo oporavila i nastavila svoju turneju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga se razbolela na turneji, završila u bolnici! (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014, 00:15

Pevačice sve češće imaju problema sa energijom tokom svojih turneja, a jedna od njih je i Lejdi Gaga kojoj je takođe pozlilo, ali je pored boravka u bolnici u kojoj nosi masku sa kiseonikom uspela da napravi i jedan selfi...Izgleda da je postao trend da se pevačice kojima pozli na nastupima, ili...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.