Izvor: Telegraf.rs, 07.Avg.2014, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga završila u bolnici (FOTO)

Zbog visinske bolesti, pevačica je pripljena u ovu zdravstvenu ustanovu posle koncerta koji je održala u Denveru. Međutim, to Lejdi Gagu nije sprečilo da napravi novi svoj selfi, ovog puta s maskom na glavi

Foto: AP/Tanjug

Pevačica Lejdi Gaga završila je u bolnici posle svog koncerta u Denveru. Kako je svetska muzička zvezda otkrila na društvenim mrežama, ona je imala problem sa visinskom bolešću.

Međutim, ni to nije sprečilo Lejdi Gagu da napravi još jedan svoj selfi, ovog puta s maskom na glavi. Pevačica se oporavila i nastavila svoju turneju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi-Gaga-zavrsila-u-bolnici

Izvor: medio.rs, 08.Avg.2014, 01:27

Zbog visinske bolesti, pevačica je primljena u ovu zdravstvenu ustanovu posle koncerta koji je održala u Denveru. Međutim, to Lejdi Gagu nije sprečilo da napravi novi svoj selfi, ovog puta s maskom na glavi...Pevačica Lejdi Gaga završila je u bolnici posle svog koncerta u Denveru.Kako je svetska...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.