FOLIRAJU VEZU: Košarkaš s lepoticom koju NIJE platio!

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOLIRAJU VEZU: "Košarkaš s lepoticom koju NIJE platio!"

Osramoćeni košarkaš Lamar Odom prošetao novu "cicu"

Američki mediji uslikali su košarkaša Lamara Odoma u društvu nove devojke, fitnes instruktorke Sabrine Par.

Osramoćeni košarkaš koji je pre koju godinu zamalo preminuo na podu ranča s prostitutkama i koji je nedavno otkrio da je bivša žena Kloi Kardašijan batinama isterivala "prijateljice noći" iz njegove hotelske sobe, uslikan je kada je Sabrinu izveo na večeru.

U poznati holivudski restoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ispred kojeg non-stop "kampuju" paparaci. Upravo zbog ovoga je portal TMZ posumnjao da je veza prava, i napisao da je nekoliko poznanika Lamara Odoma i Sabrine Par istrtljalo magazinu "Pipl" da je njihovo pojavljivanje u javnosti samo "patka".

Ubrzo su i pratioci košarkaša i fitnes instruktorke počeli da ostavljaju negativne komentare - "da, Lamar s nekom koja mu ne uzima pare na sat... nema šanse!".

Sabrina je fitnes guru koji sa svojim pratiocima deli sve (možda čak i previše) - čak i nameru da "izgradi svoju zadnjicu prirodnim putem". Ovako izgleda:

View this post on Instagram

Happy 4th! . . #4thofjuly #independenceday

A post shared by Sabrina Parr (@getuptoparr) on Jul 4, 2019 at 9:27am PDT

View this post on Instagram

Whoever said “everything that glitters ain’t gold” LIED ! . . #getuptoparrpersonaltraining #sabrinasdetoxtea #getuptoparrin2019 #getyourwaistuptoparr #loseinches #losefat #loseweight #detox #detoxtea #fitness #gutp #realbodiesmatter #realresults4realpeople #getuptoparr #sabrinas5dayfatflush #sabrinas10daycleanse #sabrinasworkoutplan #beforeandafter #realresults #workoutmotivation #fitnessjourney #atlanta

A post shared by Sabrina Parr (@getuptoparr) on Jun 30, 2019 at 4:16pm PDT

View this post on Instagram

The mirror ain’t there for you to just look at yourself... it’s there so you can SEE WHO YOU REALLY ARE!!! (Don’t let that go over your head).... . . #mondaymotivation #getuptoparr #atlanta #summerbody

A post shared by Sabrina Parr (@getuptoparr) on May 20, 2019 at 6:15pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.