ELIZABET ŠU NA MESTU ZLOČINA

Izvor: Kurir, 19.Nov.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELIZABET ŠU NA "MESTU ZLOČINA"

LOS ANĐELES - Američka glumica Elizabet Šu (Elisabeth Shue) pridružila se glumačkoj postavi serije "Mesto zločina: Las Vegas", objavio je list Varajeti.

Glumica će u seriji zameniti Mardž Helgenberger. Prva epizoda sa Elizabet Šu biće prikazana 15. februara.

"Iako je teško pozdraviti se sa likom Ketrin Vilouz, uzbudljivo je krenuti na putovanje sa novim likom u "Mestu zločina", posebno kada taj lik igra Elizabet Šu", rekla je izvršna producentkinja Kerol Mendelson.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Elizabet Šu je najpoznatije ime u glumačkoj postavi od kada je Ted Danson preuzeo glavnu ulogu od Lorensa Fišberna, koji je prethodno zamenio Vilijama Pitersena.

Elizabet Šu nominovana je za Oskara za film "Napuštajući Las Vegas", a publika je pamti i iz filmova "Karate Kid" i "Koktel".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elizabet Šu u "Mestu zločina"

Izvor: Blic, 19.Nov.2011

Američka glumica Elizabet Šu pridružila se glumačkoj postavi serije "Mesto zločina: Las Vegas", objavio je list "Variety". ..Glumica će u seriji zameniti Marg Helgenberger. Prva epizoda sa Elizabet biće prikazana 15. februara..."Iako je teško pozdraviti se sa likom Ketrin Vilouz, uzbudljivo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.