Eksplicitan snimak košarkaša: Šta to radiš Kaliniću?

Izvor: Mondo, 11.Maj.2019, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplicitan snimak košarkaša: Šta to radiš Kaliniću?

Reprezentativac Srbije platio danak tehnologijama. Doživeo veliku neprijatnost i potom konstatovao: "Omaklo se, šta da radiš".

Reprezentativac Srbije i košarkaš turskog Fenerbahčea Nikola Kalinić, postao je tema domaćih medija i kako neki kažu "zasenio bitku kod Zimovrela" iz "Igre prestola" kada je na Twitteru osvanuo kompromitujući i eksplicitni snimak na kojem se vidi kako se samozadovoljava.

Nakon burne reakcije pratilaca i masovnog širenja ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klipa, košarkaš je odgovorio tvitom:

"Hahahahaha. Šta da se radi, ko hoće da čestita, neka čestita", napisao je on uz emotikon koji plače od smeha.

Golišavi skandali domaćih selebritija! (FOTO, VIDEO)

Mnogi pratioci su mu uputili podršku u ovom "nezgodnom" trenutku, a izgleda da se ni Kalinić ne stresira preterano oko toga što je njegova intima nepotrebno izašla u javnost.

Nikola Kalinić: Ljudi, ne živite u prošlosti

Ipak, nekoliko sati od objave snimka, košarkaš je obrisao svoj Twitter profil.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.