Dragan Nikolić ponovo u bolnici

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić ponovo u bolnici

Glumac Dragan Nikolić, primljen je tokom prošle nedelje u bolnicu, gde ponovo prima terapiju zbog problema sa debelim crevom, piše Informer.

Čuveni glumac ponovo je hospitalizovan jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

"Dragan je prošle nedelje primljen u beogradski Klinički centar, gde ponovo prima terapije zbog problema sa debelim crevom, koje je operisao u februaru ove godine. Nažalost, lekovi koje prima sporo deluju na njegov organizam", kaže anonimni izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za "Informer" i dodaje da je glumac psihički dobro podnosi ponovnu hospitalizaciju.

"On je u svesnom stanju, komunikativan je i veoma pozitivan. Doktori i medicinske sestre se svakodnevno šale sa njim", naveo je neimenovani izvor za Informer.

Podsetimo, Dragan Nikolić je 12. februara operisao debelo crevo, a tada kao i sada najveću podršku u procesu oporavka našem glumcu daje suprug Milena Dravić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Flojdu pozlilo!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2015

Glumac Dragan Nikolić opet je u bolnici...Foto: YouTube.. Glumac, koji je ove godine proveo nekoliko meseci u bolnici, ponovo je smešten na Klinički centar jer mu je pozlilo..."Informer" saznaje da legendarni Flojd prima terapiju zbog problema sa debelim crevom, ali da njegovo stanje nije dobro i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.