Depeche Mode veoma uspešno pred oko 30.000 posetilaca

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2013, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeche Mode veoma uspešno pred oko 30.000 posetilaca

Britanska grupa "Depeche Mode" održala je u nedelju uveče na beogradskom Ušću izuzetno kvalitetan i profesionalan koncert pred oko 30.000 ljudi koji su na njega čekali pune četiri godine.

"Depeche Mode", najuspešniji elektro bend svih vremena, trebalo je 20. maja 2009. godine da svira na istom mestu, u sklopu festivala Tuborg grin, ali su beogradski i još nekoliko koncerta morali da budu otkazani zbog iznenadne bolesti pevača Dejva Gana.POGLEDAJ I: Depeche Mode u Beogradu FOTOGrupa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je svirala više od dva sata i na binu je izašla u 20.50, počevši da izvodi "Welcome To My World", uvodnu kompoziciju sa svog novog, dosta hvaljenog albuma "Delta Machine" (2013)."Depeche Mode" su izveli sedam pesama sa "Delta Machine". Publika ih je dosta dobro prihvatila, s obzirom da se radi o svežem materijalu, a naročito dobro je reagovala na baladu "Heaven", koja je izabrana za pravi singl, i brzu, pulsirajuću kompoziciju "Soothe My Soul".Grupa je takodje odsvirala izbor hitova iz svoje 34-godišnje karijere tokom koje je prešla dug put od elektropopa preko indastrijala do gitarskog rok zvuka sa elektonskom podlogom, pod uticajem gitariste i glavnog kompozitora Martina Gora.Na koncertu je naglasak bio upravo na rok zvuku i živim bubnjevima, a hit kompozicije poput "I Feel You" (1993), "Precious" (2005) i "A Pain That I'm Used To" (2005) zvučale su tvrđe i sirovije nego u studijskim verzijama.Publika je izuzetno dobro reagovala na pesme "Walking In My Shoes" (1993), "Black Celebration" (1986), "Policy Of Truth" (1990), "A Question Of Time" (1986), a vrhunci su bili megahitovi sa bestseler albuma "Violator" (1990) - "Enjoy The Silence" i "Personal Jesus".Tokom bisa, bend je izveo "Just Can't Get Enough" (1981), hit sa početka svoje karijere, a u publici je nastala prava plesna žurka.Svirka je završen starim koncertnim favoritom benda, pesmom "Never Let Me Down Again" (1987).Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.