Dari u grudi bakšiš od 4.000 evra!

Izvor: Mondo, 04.Feb.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dari u grudi bakšiš od 4.000 evra!

Lepa Brena je tom prilikom zaradila četiri puta manje bakšiša od koleginice!

Dara Bubamara voli sve što vole mladi, ali ona to ipak bolje radi!

Pevačici su na jednoj svadbi u dekolte strpali bakšiš od 4.000 evra, dok je njena koleginica, i daleko veća zvezda Lepa Brena, stidljivo uzela tek 1.000 evra, prenosi "Kurir".

Bubamari su gosti novac stavljali u bujne grudi, dok je Brena šuške stidljivo uzimala od gostiju i stavljala ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na mikrofon. Što je sigurno - sigurno je.

I to nije sve! Bubamara je dobila i dukat na čelo, plus honorar od 15.000 evra! Za razliku od nje, Brena se više "ovajdila" od honorara, koji je za tu priliku bio čak 20.000 evra za sat vremena.

"Sećam se tog veselja. Jedna ugledna porodica iz Zrenjanina ženila je sina. Bilo je više od 300 zvanica i pevala su najjača imena s naše estrade. Svi su se dobro oparili. Brena je najviše dobila. Za sat vremena pevanja uzela je 20.000 evra, Dara je dobila 15.000, Zorica Brunclik i Snežana Đurišić po 5.000, a Jašar Ahmedovski 2.000", rekao je izvor za "Kurir".

Nova porno afera: Ucenjuju je za 50.000 evra!

Čak se i Dara rado prisetila ovog veselja...

"Bila je to dobra svadba za nas pevače. Smenjivali smo se na sat vremena. Bili su i Brena, Zorica, Jašar i Đurišićka. Dobila sam i dobar honorar. Napravila sam odličnu atmosferu, zato sam najviše bakšiša i uzela", zaključila je ona.

Evo kakvu atmosferu pravi Dara:

Hvala divnoj publici❤️(Pozarevac/ Central/ club) ❤️

A video posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jan 28, 2017 at 6:36pm PST

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.