DOSTA JE BILO Ešli Kol završio karijeru

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSTA JE BILO Ešli Kol završio karijeru

Ešli Kol je rekao “dosta”! Engleski fudbaler je odlučio da “okači kopačke o klin” posle 20 godina, koliko je proveo na terenu. Iskusni fudbaler je dugo razmišljao i na kraju prelomio:
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Čelsija protiv Lestera.
– Posle mnogo razmišljanja, odlučio sam da se povučem i započnem novo poglavlje – rekao je Kol za “Sky Sports”, aludirajući na planove da bude trener.
Kol je prošle sezone nosio dres >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Derbija, sa kojim mu je istekao ugovor. Pored toga, u izuzetnoj karijeri, igrao je još za Arsenal, Kristal Palas, Čelsi, Romu i LA Galaksi.
Čak sedam puta osvajao je FA Kup, po čemu je rekorder. U bogatoj karijeri ima i 107 utakmica za nacionalni tim Engleske.

The post DOSTA JE BILO Ešli Kol završio karijeru appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šefild dočekao elitnu pobedu posle osam godina (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

Šefild je dočekao prvu premijerligašku pobedu posle osam godina. U Jorkširu je pao Kristal Palas, tim našeg Luke Milivojevića – 1:0 (0:0).. Naša kladionica nudi kvotu 3.10 za pobedu Vulverhemptona nad Mančester Junajtedom.. Strelac dugo sanjanog pogotka bio je Džon Lundstram u uvodu drugog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.