Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis je slušao, sada ćete vi! (FOTO, VIDEO)

Albanska operska pevačica koja je pozajmila glas Plavoj Laguni u filmu "Peti element" nastupiće sutra na Velikoj sceni Narodnog pozorišta

U Beograd je doputovala Inva Mula, operska pevačica iz Albanije svetske reputacije, koja će na Velikoj sceni Narodnog pozorišta izvesti operu "Boemi" Đakoma Pučinija.

Inva Mula potiče iz porodice operskih pevača, a njen glas je čuo ceo svet u filmu "Peti element" Lika Besona, kada je "pozajmila glas" operskoj pevačici, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je igrala Maiven Le Besko, i čijem nastupu je prisustvovao Brus Vilis.

Podsetite se te scene.



Izvor: YouTube

Opersku pevačicu je danas primio predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je kostatovao da "ovaj nastup predstavlja preduslov za jačanje kulturne saradnje dveju zemalja i u značajnoj meri doprinosi promovisanju i unapređenju bilateralnih odnosa".

Oni su naglasili da je neophodno raditi na povećanju broja poseta i gostovanja umetnika, kako u Srbiji tako i u Albaniji, kao i na realizaciji zajedničkih kulturnih događaja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.