Bizarni pevač: Natopio je pod krvlju!

Izvor: S media, 07.Nov.2011, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarni pevač: Natopio je pod krvlju!

Gitarista Toni Iomi otkrio je da je Ozi Ozborn jednom prilikom uništio hotelsku sobu zbog svoje bizarne ideje.

Bivši gitarista grupe "Black Sabbath", Toni Iomi progovorio je o svojim danima u bendu. Osim što je svirao sa njima, sa bendom je proveo neke od najneverovatnijih trenutaka u životu i dok nije bio na sceni.

Horor film o Oziju Ozbornu

Pogodite čime se bavi Lejdi Gaga

Adel demantuje da ima rak grla!

Jedna anegdota se posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istakla između brojnih rokerskih priča. Tako je Toni otkrio da je Ozi Ozborn, pevač grupe, jednom prilikom uništio hotelsku sobu jer je pod natopio krvlju mrtvog morskog psa.

- Droge su nam dosadile pa smo morali stalno nešto da radimo jedan drugome kako bi nam bilo zabavno. Tako je Ozi razbio prozor, dovukao mrtvog morskog psa u sobu i natopio je njegovom krvlju - ispričao je. Toni je nedavno izdao i knjigu memoara pod nazivom "Moje putovanje kroz raj i pakao sa Black Sabbathom", piše Index.hr.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.