Andrijana Lima potpuno gola: Šta će Jarić reći? (FOTO)

Izvor: Press, 23.Sep.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrijana Lima potpuno gola: Šta će Jarić reći? (FOTO)

Bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića objavila je fotografiju na kojoj posle tuširanja pozira potpuno naga
Foto: Instagram Printscreen / diyetisyenim.org 
Brazilska lepotica Adrijana Lima uspela je da šokira sve svoje pratioce na Instagramu objavivši najprovokativniju fotografiju do sada.

 
Bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<  objavila je fotografiju na kojoj posle tuširanja pozira potpuno naga, a i sama je priznala da ne objavljuje često fotografije ovog tipa.
 
– Nikad ne objavljujem ovakve slike, ali eto – napisala je Lima u opisu fotografije.
Njeni mnogobrojni pratioci na Instagramu bili su istovremeno oduševljeni, ali i šokirani fotografijom kakvu nisu navikli da viđaju na njenom nalogu.
 
Inače, Lima je nedavno prisustvovala rođendanskoj proslavi Tamare Jarić, sestre svog bivšeg supruga Marka Jarića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADRIJANA LIMA SKROZ GOLA! Priznala: Ovo mi je prvi put! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016

Foto: Instagram/adrianalima..Jedna od najlepših i najzgodnijih manekenki, seksi Viktorijin anđeo Adrijana Lima, prvi put je objavila golišavi selfi iz kupatila i potpuno šokirala javnost i zaludela fanove...Adrijana je pozirala u kupatilu pred ogledalom, delimično ogrnuta peškirom, kako bi sakrila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.