KK Šumatovac: Medalje iz Vrnjačke Banje

Izvor: Aleksinac.net, 20.Apr.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Šumatovac: Medalje iz Vrnjačke Banje

U nedelju, 17. aprila karatisti karate kluba "Šumatovac" iz Aleksinca učestvovali su na karate turniru “Vrnjačka Banja Open 2016″.

U nedelju 17.4.2016. god u Vrnjačkoj Banji je je održan 13. međunacionalni karate turnir "Vrnjačka Banja Open 2016" na kome je nastupilo 38 klubova sa 500 takmičara svih uzrasta.

Na ovom turniru, karate klub "Šumatovac" i njegovi takmičari su osvojili 10 medalja i to 3 zlatne, 5 srebrnih i 2 bronzane medalje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
Zlatne medalje u svojim kategorijama u katama osvojili su:

1. Pavle Mihajlović

2. Strahinja Stošić

3. Aleksandar Cvetković

Srebrne medalje u svojim kategorijama u katama, osvojili su:

1. Ivan Udovičić

2. Lenka Đokić

3. Danilo Vučević

4. Nevena Miljković

5. Nemanja Miljković

Bronzane medalje u svojim kategorijama u katama, osvojili su:

1. Aleksandra Nikolić

2. Nikola Miljković

- Ovo je još jedan u nizu uspeha našeg karate kluba koji je opet uspešno prezentovao naš grad, izjavio je rener KK "Šumatovac" Dejan Vuksanović.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.