Vranjska policija odmarala za vreme praznika

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjska policija odmarala za vreme praznika

VRANJE – Rekordno mali broj policijskih intervencija zabeležen je u vreme prvomajskih i uskršnjih praznika, na području  Policijske uprave u Vranju. Počev od od 30. aprila do 6. maja ove godine dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila lake telesne povrede.  Četiri lica je zadržano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.Registrovano je sedam prekršaja iz oblasti javnog reda i mira i to  po dva učestvovanje u tuči, vršenje nasilja nad drugim, ugrožavanje sigurnosti drugog lica pretnjom i jedan nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirni praznični dani u Pčinjskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2013

Na području Pčinjskog okruga, koji je tokom praznika bio jedan od najmirnijih u Srbiji, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su 4 osobe lakše povređene, a isto toliko vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.