Crna nedelja na drumovima tokom praznika

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna nedelja na drumovima tokom praznika

NIŠ – Tokom praznika, od srede 01. do ponedeljka 6. maja, na području Policijske uprave u Nišu, dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice poginulo.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede a 10 lica lake telesne povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejtvom alkohola 12 vozača je zadržno zbog upravljanja vozilom sa više od 1,2 promila aklkohola.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Novi Pazar: U danima praznika 20 saobraćajki

Izvor: SandzakPress.net, 07.Maj.2013

Uprkos pojačanoj kontroli saobraćaja tokom praznika, od 1. do 7. maja na području PU Novi Pazar zabeleženo je 20 saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo poginulih. Novi Pazar – U Novom Pazaru dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda, u Sjenici  četiri, a u Tutinu dvije. Jedno lice zadobilo je teške...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.