Izvor: BujanovackiGlas.info, 17.Okt.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Dečak teško povređen pošto ga je udarila „lada“

Nesreća se dogodila u ponedeljak između 19 i 20 sati, na uglu Karađorđeve i Ulice Vule AntićaBUJANOVAC, VRANJE, 17. oktobar 2017. (foto ilustracija) – Dečak rođen 2003. teško je povređen pošto ga je u centru Vranja, dok je vozio bicikl, udarila „lada niva“, potvrdio je za Bujanovačke izvor iz Policijske uprave Vranje.
Nesreća se dogodila u ponedeljak između 19 i 20 sati, na uglu Karađorđeve i Ulice Vule Antića.
Dečak je zbrinut u ZC vranje a proltiv vozača lade biće podneta krivična prijava.

Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Ladom pokosio dete

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2017

Četrnaestogodišnji dečak iz Vranja zadobio je teške telesne povrede, kada je vozač „Lade Nive“ vranjskih registarskih oznaka udario u bicikl koji je vozio dečak...Nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 sati na raskrsnici ulica Karađorđeve i Vula Antića u Vranju...Dečak je nakon nesreće...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.