Vranje: „Alfa plam“ na 54. mestu u Srbiji

Izvor: S media, 29.Okt.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: „Alfa plam“ na 54. mestu u Srbiji

Na upravo objavljenoj listi „100 najuspešnijih preduzeća u Srbiji“, vranjski proizvođač grejnih tela „Alfa plam“ plasirao se na 54. mesto.

Vranjski proizvođač grejnih tela „Alfa plam“ je na upravo objavljenoj listi „100 najuspešnijih preduzeća u Srbiji“ zauzeo 54. mesto.

Vodeća vranjska kompanija „Alfa plam“ ovo mesto je izborila sa neto profitom od 457 miliona dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u 2010.

Na ovoj listi Ministarstva finansija Vranjanci su iza „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca i „Gebija“ iz Čantavira, a ispred „Radun inženjeringa“ iz Bačke Palanke i „Vino župe" iz Aleksandrovca.

Zatvoreno čak 10.800 firmi

NIS među prvih 10 u regionu

„Alfa plam“ iz Vranja ne računa na pomoć države i banaka

Velin Ilić, generalni direktor „Alfa plama“ kazao je da da u prvih šest meseci ove godine preduzeće nastavlja sa visokim poslovnim rezultatima.

- U prvoj polovini 2011. zabeležili smo rast prihoda za 20 odsto, izvoz smo povećali za 40 procenata, a iz sopstvenih sredstava u razvoj smo investirali milion evra - kazao je direktor Ilić.

Oko 850 zaposlenih u kompaniji „Alfa plam“ ove godine će proizvesti preko 160 komada štednjaka, peći i kamina na čvrsto gorivo, peći na gas i štednjaka, peći i kamina za etažno grejanje.

Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu proizvoda, ova kompanija je vodeći proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Alfa plam“ na 54. mjestu u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 30.Okt.2011, 08:17

VRANJE, Vranjski proizvođač grijnih tijela „Alfa plam“ je na upravo objavljenoj listi „100 najuspješnijih preduzeća u Srbiji“ zauzeo 54. mjesto. Vodeća vranjska kompanija „Alfa plam“ ovo mjesto je izborila sa ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.