Vranjanac  vozio TAM sa 2,73 promila alkohola u krvi

Izvor: OkRadio.rs, 16.Sep.2021, 11:56

Vranjanac vozio TAM sa 2,73 promila alkohola u krvi

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, tokom kontrole na području ovog grada zaustavili su tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao teretnim vozilom marke „tam“ sa 2,73 promila alkohola u organizmu. Vozač je zadržan do 12 sati i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja,  biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjanac vozio kamion sa 2,73 promila alkohola u krvi

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2021

U redovnoj kontroli, kako saopštavaju iz policije, u Vranju je zaustavljen vozač koji je bio za volanom sa 2,73 promila alkohola u krvi. ..Sa preko 2 promila alkohola u organizmu, navode, policija je zaustavila 31-godišnjeg muškarca koji je upravljao kamionom marke “tam”...Vozač je zadržan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Leskovčanin vozio pod dejstvom marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2021

Leskovačka policija prethodne noći uhapsila je vozača "pasata" koji je, kako navode, vozio pod dejstvom marihuane. 28-godišnjaku je, dodaju iz policije, određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.