U okrugu još 47 novozaraženih

Izvor: OkRadio.rs, 01.Okt.2022, 10:51

U okrugu još 47 novozaraženih

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirane su 214 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 47 lica pozitivno na koronavirus.    Od toga 31 je iz Vranja, 7 iz Vladičinog Hana, 6 iz Surdulice, 2 iz Trgovišta i 1 iz Bujanovca.    

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu bez pozitivnih Preševo i Bosilegrad, u ostalim mestima ukupno 47 novih slučajeva 

Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2022

VRANJE-VLADIČIN HAN-SURDULICA-TRGOVIŠTE-BUJANOVAC..Zvanično u Pčijskom okrugu prema poslednjem preseku još 47 lica je zaraženo korona virusom. Testirano je 214 osoba...Gradski štab za vanredne situacije je saopštio da je u Vranju evidentiran 31 slučaj, Vladičinom Hanu sedam, Surdulici šest,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.