U kovid bolnicama ZC Vranje 147 pacijenata

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2021, 11:17

U kovid bolnicama ZC Vranje 147 pacijenata

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 336 pregleda, od čega je 140 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 214 pacijenata i sačinjena 117 RTG pluća. Urađena su 4 PCR i 180 antigenskih testova, od kojih je 97 pozitivno na koronavirus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 23 pacijenta. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je  147 pacijenata. Od tog broja 134 je pozitivno  na koronavirus, isti broj je sa bronhopneumonijom, dok su na kiseoniku 72. Na bolničko lečenje primljeno je 19 pacijenata, dok je otpušteno 8. Trenutno su u kovid bolnicama ZC...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novi Pazar: Ne smanjuje se broj hospitalizovanih pacijenata

Izvor: Danas, 11.Mar.2021

Prethodnog dana na kovid odeljenjima u Novom Pazaru, opet je bilo više prijema nego otpusta. Na bolničko lečenje primljeno je 13 novoinficiranih koronavirusom – devet iz Novog Pazara, tri iz Raške i jedan iz Tutna, a na kućno lečenje otpušteno je šest osoba.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.