U Vranju danas izbori za Savete mesnih zajednica

Izvor: OkRadio.rs, 28.Apr.2013, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju danas izbori za Savete mesnih zajednica

U Vranju se danas održavaju izbori za Savete mesnih zajednica. Nešto preko 71.000 birača biraće ukupno 560 članova Saveta. Stranke su za 52 MZ predložiće više od 1.500 kandidata. Njih je overenim rešenjima podržalo oko 18.000 građana, a svaki kandidat, zavisno od broja stanovnika mesne zajednice, morao je da priloži od sedam do 19 papira podrške. Danas je ukupno otvoreno 106 biračkih mesta, 85 na području grada Vranja i 21 u opštini Vranjska Banja.   Bira se direktnim tajnim glasanjem, od seam do 20 časova, a izbore nadleda Izborna komisija. Pobednici se dobijaju prostom većinom glasova izašlih birača.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas se biraju Saveti mesnih zajednica

Izvor: juGmedia, 28.Apr.2013

VRANJE  -  Oko 71. ooo birača sa pravom glasa, danas će na  106 biračkih mesta  u Vranju i Vranjskoj Banji  moći da glasa za  ukupno 560 članova Saveta, inače stranke su  za  savete 52 mesne zajednice predložili preko 1200  kandidata...Bira se direktnim tajnim glasanjem, a birališta...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.