Sud izriče PRESUDU DVOJICI LEKARA u ponovljenom postupku

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2021, 14:27

Sud izriče PRESUDU DVOJICI LEKARA u ponovljenom postupku

U Osnovnom sudu u Vranju, u sredu, 29. septembra, posle 10 godina suđenja, biće izrečena presuda specijalisti otorinolaringologu Darku Civkarovskom i anesteziologu Slaviši Kanačkom, lekarima Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. Kako je javnosti poznato, njima je suđeno zbog nesavesnog lečenja petogodišnje Dijane Marinković, iz sela Ćukovac kod Vranja, koja je umrla na Dečjem odeljenju Bolnice u Vranju 8. januara 2011. godine.   Podsećamo da je Civkarovskom i Kanačkom sudski proces završen u utorak, 21. septembra ove godine, a da je izricanje presude zakazano za sredu.    U prvom postupku pred istim sudom, 2016. godine, Civkarovski i Kanački su kažnjeni sa po tri godine zatvora...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Osnovnom sudu u Vranju danas izricanje presude dvojici lekara optuženih za nesavesno lečenje

Izvor: Danas, 29.Sep.2021, 13:05

Krivično veće za ponovljeni postupak Osnovnog suda u Vranju danas u 14 časova će izreći presudu dr Darku Civkarovskom, otorinolaringologu i dr Slaviši Kanačkom anesteziologu koje optužnica tereti za "nesavesno lečenje sa smrtnim ishodom".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.