Smenjena Nela Cvetković: Stvarno, šta reći?

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena Nela Cvetković: Stvarno, šta reći?

Dosadašnja članica Gradskog veća Vranja zadužena za zaštitu životne sredine Nela Cvetković (URS) smenjena je sa te funkcije, a na njeno mesto imenovan je prehrambeni tehnolog Nemanja Nuhijević (LDP). Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da je razrešenje Cvetkovićeve političke prirode i da to nema veze sa kvalitetom njenog rada. – Njeno razrešenje nije zbog nefunkcionisanja ili lošeg rada, već je reč o čistoj politici. Mi smo raskinuli koalicioni sporazum sa strankom kojoj ona pripada i ovakva odluka je trebalo da bude očekivana.   Cvetkovićeva je posao člana Gradskog veća radila sasvim korektno i odgovorno. Učestvovala je u raznim projektima i dala je...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Gradonačelnik priznao: Smena Nele Cvetković je političke prirode

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Dec.2013, 01:26

Dosadašnja članica Gradskog veća Vranja zadužena za zaštitu životne sredine Nela Cvetković (URS) smenjena je sa te funkcije, a na njeno mesto imenovan je prehrambeni tehnolog Nemanja Nuhijević (LDP).

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.