Saopštenje iz Mupa za 09.avgust 2022.

Izvor: OkRadio.rs, 09.Avg.2022, 12:43

Saopštenje iz Mupa za 09.avgust 2022.

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Preševu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu. Tridesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Vranja, vozeći „opel“ sa 2,32 promila alkohola u organizmu, sleteo je s puta i udario u parkirani „citroen“. Policija u Preševu zaustavila je tridesetpetogodišnjeg muškarca iz ovog grada koji je upravljao „citroenom“ sa 1,38 promila alkohola u organizmu. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Opel

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozili pod dejstvom alkohola 

Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2022

VRANJE-PREŠEVO..Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Preševu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu...Muškarac iz okoline Vranja, star 38 godina, vozeći „opel“ sa 2,32 promila alkohola u organizmu,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.