Priznanje za najmlađe animatore iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje za najmlađe animatore iz Vranja

Specijalno priznanje u konkurenciji sa 70 filmova za film Kuče i mače na sedmom Evropskom festivalu animiranog filma dece i mladih “Animator fest” održanom od 18. do 22. septembra u Jagodini, osvojila je vranjska Škola animiranog filma. Priznanje je osvojeno u kategoriji autora do 15 godina.

Osim u ovoj kategoriji, na festivalu su učestvovali i animirani filmovi mladih od 15 do 18 godina i filmovi za decu i mlade odraslih autora.

Pored takmičarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dela u okviru programa “Animator festa”, održavaju se i likovne izložbe, radionice i promocije gostujućih festivala - kažu organizatori.

Ekipa animatora iz Vranja je u pratećem delu programa predstavila i manifestaciju “Zlatni puž” u okviru koje se održavaju Svetski dečiji festival animiranog filma i Internacionalna dečija radionica.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.