Priznanje u Jagodini: Međunarodni žiri nagradio KUČE I MAČE

Izvor: OkRadio.rs, 24.Sep.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje u Jagodini: Međunarodni žiri nagradio KUČE I MAČE

Škola animiranog filma (ŠAF) iz Vranja učestvovala je na 7. Evropskom festivalu animiranog filma dece i mladih "Animator Fest" u Jagodini. Internacionalni žiri festivala ove godine dodelio je ŠAF-ovom filmu "Kuče i mače" Specijalno priznanje u kategoriji autora do 15 godina.    Ekipa ŠAF-a na pomenutom festivalu prezentovala je i manifestaciju "Zlatni puž", u okviru koje se bijenalno održavaju Svetski dečji festival animiranog filma i Internacionalna dečja radionica animiranog filma.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Fest,   Jagodina

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Priznanje za najmlađe animatore iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2019, 11:34

Specijalno priznanje u konkurenciji sa 70 filmova za film Kuče i mače na sedmom Evropskom festivalu animiranog filma dece i mladih “Animator fest” održanom od 18. do 22. septembra u Jagodini, osvojila je vranjska Škola animiranog filma. Priznanje je osvojeno u kategoriji autora do 15 godina...Osim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.