Preminula dva kovid pacijenta, hospitalizovano još šest

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2021, 14:26

Preminula dva kovid pacijenta, hospitalizovano još šest

U protekla 24 časa preminula su dva kovid pacojenta, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 108 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 50 pacijenata.    Na bolničko lečenje primljeno je 6, a otpušteno je 10 pacijenata.   U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljenо je 309 pregleda, od čega 103 prva.   Takođe, urađena su 2 PCR i 98 antigenskih testova. Od toga 58 je pozitivno na koronavirus.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preminula tri kovid pacijenta, tri prebačena u Kruševac i Beograd

Izvor: OkRadio.rs, 24.Okt.2021, 11:30

U poslednja 24 časa, u kovid bolnicama u Vranju preminula su tri pacijenta, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 111 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 69 pacijenata.    Na bolničko lečenje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.