Potvrđeno: Vučić otvara HIRURŠKI BLOK

Izvor: OkRadio.rs, 28.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Vučić otvara HIRURŠKI BLOK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u subotu, 29. decembra, svečanom otvaranju novoizgrađenog Hirurškog bloka u Zdravstvenom centru Vranje. Otvaranje je predvidjeno u 10 sati, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.   Vučić je ranije najavio da će u subotu otvoriti renoviranu bolnicu u Vranju u čiju je rekonstrukciju, kako je rekao, uloženo 3,5 miliona evra.   Poručio je i da se mora sačuvati zdravstvo, jer je ono suština standarda i suština opstanka.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra u Vranju, otvara se hirurški blok

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018

Otvaranje je predvidjeno u 10 sati, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanom otvaranju novoizgrađenog Hirurškog bloka u Zdravstvenom centru Vranje...SKANDAL Predsednika uporedili sa Pinočeom, a nacionalni stadion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić danas u Vranju, otvara se hirurški blok

Izvor: Blic, 29.Dec.2018, 09:11

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju novoizgrađenog Hirurškog bloka u Zdravstvenom centru Vranje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.